Telefoonnummer

+32 497 - 175832

E-mail

jan@jadico.be

Open

Enkel op afspraak (Alken en Diest)

Jan

Ik ben Jan. Ik studeerde verder in de exacte wetenschappen. Mijn loopbaan bracht me meer en meer in contact met de menswetenschappen. Zo kreeg ik de kans om aan de slag te gaan als intern coach voor CM Limburg. Hier ontdekte ik voor het eerst mijn voorliefde voor coaching.

Ik genoot ervan om als coach mensen te begeleiden en hulp te bieden om eigen doelen te behalen. Ondertussen ging ik thuis aan de slag met een eigen praktijk. Ik volgde vele cursussen en haalde uit elke opleiding telkens goede praktijken om mee aan de slag te gaan.

In de vele opleidingen kwam ik ook heel wat informatie tegen waarmee ikzelf weinig kon beginnen. Dit bracht me tot het inzicht dat de verschillende behandelingen pro’s en contra’s hadden. Het idee om al die pro’s te gaan combineren in een nieuwe methode begon te rijpen.

Mijn wetenschappelijke vooropleiding maakte dat het vertrekpunt voor de nieuwe methode was dat ze wetenschappelijk onderbouwd moest zijn. Geen wollige, vage methode waarbij mensen hun verhaal kwijt kunnen maar niet meer dan dat. Nee, ECHT resultaat is wat telt.

Ik richtte me specifiek op de werking van het mannelijk brein om de methode te finaliseren. Na enkele jaren in testfase durf ik uiteindelijk nu te stellen dat ik een mooie, vernieuwende en bovenal wetenschappelijk onderbouwde methode heb ontwikkeld waarbij het mannelijk brein zo aan het werk wordt gezet dat er automatisch nieuwe inzichten volgen wat gegarandeerd snel resultaat geeft.