Telefoonnummer

+32 497 - 175832

E-mail

jan@jadico.be

Open

Enkel op afspraak (Alken en Diest)

Deze methode bevat invloeden van verschillende behandelingen. Massage, ontspanning, NLP en vele anderen.

Vanuit het idee dat alles zijn sterke punten heeft, ben ik deze gaan combineren. Ik heb de werking geanalyseerd naar de werking op het mannelijk brein en gebruik in deze methode taal, massage, drukpunten, ontspanning, enz. Op deze manier kom je snel tot nieuwe inzichten zonder dat je een heel levensverhaal moet vertellen. De veranderingen lopen in jouw hoofd en jij kiest wat je deelt en wat niet.

Via deze methode kan je veel over jezelf te weten komen, jezelf doen groeien of problemen uit het verleden loslaten. Ben je jezelf de laatste jaren wat verloren? Dan is deze methode uiterst geschikt om terug tot je ‘kern’ te komen. Wat wil jij echt? Wat is voor jou belangrijk?

Tijdens deze methode ben ik je gids, ik zal je de verschillende wegen wijzen terwijl jij zelf aan het stuur zit. Jij bepaalt hoe de sessies verlopen. Hierdoor is deze therapie heel laagdrempelig. Je moet geen schrik hebben om dingen tegen te komen of te weten te komen die je eigenlijk niet wil weten. Wanneer een bepaalde richting niet goed aanvoelt heb jij de kans om van koers te wijzigen. Dat is net de kracht van deze methode!

Heb je interesse in deze methode dan bespreken we de mogelijkheden tijdens het intakegesprek.